Försäljning

Marknaden för nyproduktion har sina särskilda förutsättningar och frågeställningar. Därför har vi valt att specialisera helt på försäljning och samordning och uthyrning av nyproduktion. Vi känner oss välorienterade i frågeställningar som speciellt berör nyproducerade bostäder. Och de tror vi kan vara till stor hjälp för våra spekulanter och kunder, att ana hur deras bostad som ännu inte finns kommer att gestalta sig.

På en bostadsmarknad som brukar präglas av högt tempo, raska beslut och ett snabbt föränderligt utbud utgör nyproduktionen ett markant undantag. Bostadsprojekten presenteras i god tid innan säljstart, och det är vanligt med ett till ett och ett halvt års "leveranstid" efter kontraktskrivningen. Frustrerande tycker somliga. Skönt att kunna planera sitt boende i lugn och ro, menar andra. Det ger också köparen möjlighet att sätta sin prägel på bostaden när det gäller färg- och materialval – ibland även på planlösningen!

Modern standard utan minsta slitage. Fasta priser utan budgivning. Gott om betänketid och stora möjligheter att påverka ytskikt och färgval. Det är några av de förutsättningar som gör marknaden för nyproduktion speciell – och populär.Bild nyproduktion
Nycklar